21/05/2017

Keukenhof sloot op 21 mei haar deuren met een recordaantal van 1.4 miljoen bezoekers, 200.000 meer dan het jaar ervoor.

Het mooiste lentepark ter wereld, ruim 10 jaar partner van Ticketcounter, is erg tevreden met dit resultaat. Het prachtige, koele voorjaar zorgde voor 8 weken volle bloei.

Bezoekers komen uit 100 landen. De groei van het bezoekersaantal komt uit alle landen, de top 5 is onveranderd. 20% komt uit Nederland, 40% van het bezoek uit de ons omringende landen. Vanuit de verre landen ontving Keukenhof 120.000 Amerikanen en 90.000 Chinezen. Vanuit Oost-Europa, Rusland en Zuid-Amerika groeide het bezoek.

Ticketcounter verzorgt sinds jaar en dag de volledige (online) ticketingafhandeling en toegangscontrole voor de Keukenhof, waaronder ook de verwerking van alle tickets die verkocht worden via wederverkopers/partners (via de Ticketcounter resellerstool of de API).