Features

Koppelingen

Bij Ticketcounter geloven we dat het belangrijk is om te doen waar je goed in bent. Daarom werken we veel samen met andere partijen. Door koppelingen zorgen we ervoor dat de verschillende systemen naadloos met elkaar samenwerken.

Boekhoudkoppelingen

We begrijpen het belang van een boekhouding die aangesloten is op het ticketsysteem.

Dit kan op basis van rapportages in het Ticketcounter systeem die handmatig in het boekhoudsysteem worden ingeboekt. De rapportages geven een overzicht op grootboekrekening maar je kan doorklikken naar de details tot aan de order aan toe. Hier vind je details zoals wanneer er betaald is, welke methode, wanneer de tickets gescanned zijn, welke extra gegevens er bekend zijn. etc.

Het is nog makkelijker om de boekhouding te koppelen aan Ticketcounter. We maken dan elke nacht een boeking in het boekhoudsysteem aan met de online en/of kassa omzetten. Ook annuleringen, refunds, deelbetalingen of deelannuleringen worden meegenomen.

Ook hier zijn rapportages beschikbaar waar je vanaf de grootboekrekening naar de details kan doorklikken.

Exact Globe
Exact Online
AFAS
AccountView

Kassa koppelingen

Naast onze eigen entreekassa bieden we ook koppelingen met diverse andere kassa leveranciers aan.

Heb je bijvoorbeeld wensen op het gebied van de horeca waar onze kassa niet aan kan voldoen, dan koppellen we graag met deze leveranciers.

Twelve
Mplus
Ticketcounter Kassa

Marketing automation

Zoek je naar een oplossing om je huidige marketing automation tool te koppelen aan je ticketingssoftware? Er zijn verschillende tools waar we momenteel al mee koppelen zodat we dit proces voor je kunnen automatiseren.

Canopy / Deploytec
Maileon

Tickethub

Wij hebben een bewezen oplossing die het voor jou mogelijk maakt om toegangskaarten direct uit het systeem van onze partners te verkopen. Dus wil je een permanente ticketshop inrichten? Of tijdelijke promotionele acties doen met de leukste uitjes?

Global ticket
Enviso
Jewel labs

Openbaar Vervoer

Bied gemak en een naadloze ervaring voor bezoekers die zowel toegang tot jullie evenement of locatie willen als vervoer nodig hebben om er te komen met onze bewezen koppelingen met verschillende openbaar vervoer aanbieders

Connexxion
RET
Arriva
TapConnect

Verkoopkanalen

We bieden de mogelijkheid om meerdere verkoopkanalen te ontsluiten. Dit stelt je in staat om jouw tickets niet alleen via ons platform te verkopen, maar ook via een breed scala aan resellers. We hebben een netwerk van meer dan …. resellers waarmee we samenwerken om jouw tickets toegankelijk te maken voor een groter publiek.

ANWB
Dagjeweg
Dagtickets
De Persgroep
GetYourGuide
Holland Ticket Services
IAmsterdam
Klook Travel
Kruidvat
Landal
Primera
Queueup
Rederij Van Hulst
Sanoma
Social Deal
Talpa
Ticketbar
TicketsPlus
Tiqets
Tours en Tickets
VakantieVeiling
Viator (Tripadvisor)

Overige

Naast de genoemde mogelijkheden bieden we ook een breed scala aan andere koppelingen aan om aan verschillende behoeften te voldoen. Enkele voorbeelden van deze koppelingen zijn: API-connectie met Smart Event Manager en automatische online validatie van stadspassen via Intersolve

CCV
CCV Connect
Rotterdampas
Smart Even Manager – SEM – Voorraedt
Pricetag
Telegram
Museum Jaar kaart
Bankgiro loterij VIP kaart
Active Directory integratie
API koppeling