Kassa & Toegang

CheckKassasystemen direct te koppelen met online
CheckEigen scan app en handscanners
CheckKlantvriendelijke selfservice kiosk

10 partners

werken momenteel met Ticketcounter kassa's of scanning

ruim 200k producten

verkocht via Ticketcounter kassa's in 2022

Ruim 11 miljoen scanhandelingen

uitgevoerd via de Ticketcounter scan-app en scanners

Manage je bezoekersstromen ook op locatie

Ook op jouw locatie kun je gebruik maken van de innovatieve oplossingen van Ticketcounter. We bieden een breed scala aan mogelijkheden voor kaartverkoop en toegangscontrole die ervoor zorgen dat de ervaring voor je bezoeker naadloos overloopt. Doordat al deze processen op hetzelfde systeem draaien, versnelt het de verwerking, vergemakkelijkt het de administratie en komt alles samen in een handzame rapportage.

Modules & Functionaliteiten

Met het Ticketcounterplatform groeit je bezoekersmanagement systeem mee met jouw organisatie. Naast verkoop online bieden we allerlei ondersteunende functionaliteiten die jou en je bezoeker meer comfort bieden. Wat dacht je bijvoorbeeld van combinatietickets, telefonische klantenservice of hardware zoals scanners en kassasystemen. Makkelijk te implementeren, wanneer jij ze nodig hebt.

Online ticketshop

Modulaire inrichting

Tijdsloten

Kassa

Bezoekershulplijn

Scanning

Bezoeker management toegespitst op jouw situatie

We tonen je graag de mogelijkheden die ons systeem voor jou te bieden heeft.

Nieuwsgierig geworden? Vraag kosteloos een demo aan! Smiley
Probleemloze kaartverkoop met de Ticketcounter kassa.

Probleemloze kaartverkoop met de Ticketcounter kassa.

Het Ticketcounter platform is er om jouw bedrijfsvoering makkelijker te maken en daarom hebben we er voor gezorgd dat we het makkelijk kunnen koppelen met andere systemen binnen je organisatie. Net een eigen kassasysteem of scanning oplossing aangeschaft? Wij zorgen dat het zonder enig probleem werkt met je online shop. Verkoopresultaten makkelijk terugzien in je administratie? Wij koppelen naadloos met de meeste boekhoudsystemen. Informatie van je bezoekers gebruiken voor marketing doeleinden? Wij zorgen voor een aansluiting met je CRM-systeem. Zo is het Ticketcounter platform echt een integraal onderdeel van je bedrijf.

Leid je bezoekersstroom in goede banen

Leid je bezoekersstroom in goede banen

Het ontvangen van gasten is een hele klus. Het is daarom van essentieel belang dat de doorstroom aan de deur vlekkeloos verloopt. Met de Ticketcounter Scan app maak je van iedere smartphone een ticketscanner, die zelfs offline te gebruiken is. We hebben ook eigen scanapparatuur zoals scanpistolen en toegangspoorten uitgerust met ticketcontrole, allemaal om er voor te zorgen dat de toegangspoort, geen bottleneck wordt.

Biedt het gemak van zelf service!

Biedt het gemak van zelf service!

Extra verkopen genereren zonder lange rijen of extra personeel? Maak dan gebruik van de Ticketcounter self-service kiosk! Met de kiosk kiest klant zelfstandig de tickets die ze willen aanschaffen en rekent af. De door de kiosk geprinte tickets kunnen dan weer worden gescand bij de in- of uitgang. Perfect voor attracties met beperkte capaciteit, rondleidingen of parkeertickets. In ons aanbod bieden we jou een kioskoplossing voor zowel binnen als buitengebruik.

Succesverhalen

Ticketcounter is trotse partner van:

Contact

Nieuwsgierig geworden? Neem dan nu contact op voor een gratis demo of een afspraak met een van onze adviseurs.

Johan Verheijen

Business Development Manager
+31 (0)10 751 64 00

Andere modules

Bekijk ook de andere mogelijkheden die het Ticketcounter platform je te bieden heeft.