Wij maken samenwerken makkelijk

CheckOpen infrastructuur
CheckVerkooppartners snel aangesloten
CheckDiverse betaalmethoden

Meer dan 30

aangesloten resellers

Meer dan 10

betaalmethoden om uit te kiezen

Meer dan 25

koppelingen met externe systemen

Vele handen maken licht werk

Wij zijn graag het beste in wat we doen. Maar we realiseren ons ook dat we niet overal het beste in kunnen zijn. Daarom is het Ticketcounter platform zo gebouwd, dat we het makkelijk kunnen integreren in je bedrijfsvoering, zonder veel problemen kunnen koppelen met wederverkopers en jou het gemak van externe services kunnen bieden. Want als wij zelf niet de beste zijn, werken we graag samen met de besten.

Modules & Functionaliteiten

Met het Ticketcounterplatform groeit je bezoekersmanagement systeem mee met jouw organisatie. Naast verkoop online bieden we allerlei ondersteunende functionaliteiten die jou en je bezoeker meer comfort bieden. Wat dacht je bijvoorbeeld van combinatie tickets, telefonische klantenservice of hardware zoals scanners en kassasystemen. Makkelijk te implementeren, wanneer jij ze nodig hebt.

Modulaire inrichting

Dashboards

Diverse betaalmethoden

Verkooppartners

Eigen admin

Boekhoudkoppeling

Bezoekersmanagement toegespitst op jouw situatie

We tonen je graag de mogelijkheden die ons systeem voor jou te bieden heeft.

Nieuwsgierig geworden? Vraag kosteloos een demo aan! Smiley
Een werkelijk geïntegreerd systeem

Een werkelijk geïntegreerd systeem

Het Ticketcounter platform is er om jouw bedrijfsvoering makkelijker te maken. Net een eigen kassasysteem of scanning oplossing aangeschaft? Wij zorgen dat het zonder probleem werkt met je online shop. Verkoopresultaten makkelijk terugzien in je administratie? Wij koppelen naadloos met de meeste boekhoudsystemen. Informatie van je bezoekers gebruiken voor marketing doeleinden? Wij zorgen voor een aansluiting met je CRM-systeem. Zo is het Ticketcounter platform echt een integraal onderdeel van je bedrijf. Nu nog even een paar extra tekens

In één klap je afzetmogelijkheden verveelvoudigd

In één klap je afzetmogelijkheden verveelvoudigd

Het onder de aandacht brengen van je ticket aanbod kost vaak veel tijd en moeite. Daarom brengen wij jou als aanbieder van tickets graag samen met de landelijke of internationale platformen die zich gespecialiseerd hebben in de verkoop. Wij verzorgen de koppeling met het systeem, de commerciële afspraken maak je zelf.

Betalingen zoals je bezoeker het wil

Betalingen zoals je bezoeker het wil

Je wil je bezoekers maximale keuzevrijheid geven, ook in hoe ze hun tickets afrekenen. Daarom hebben wij koppelingen met betaalproviders die je de keuze geven uit de meest populaire betaalmethodes uit binnen- en buitenland. Wil je gebruik maken van ‘dynamic pricing’ en er zo voor zorgen dat je bezoekers de beste prijs voor hun situatie te zien krijgen? Dat kan! Onze koppeling met partijen die dynamic pricing inrichten, zorgt voor een betere bezoekersspreiding gedurende de dag, hogere verdiensten en een verbeterde klantbeleving.

Succesverhalen

Ticketcounter is trotse partner van:

Contact

Nieuwsgierig geworden? Neem dan nu contact op voor een gratis demo of een afspraak met een van onze adviseurs.

Johan Verheijen

Business Development Manager
+31 (0)10 751 64 00

Andere modules

Bekijk ook de andere mogelijkheden die het Ticketcounter platform je te bieden heeft.