Medior Front-End / Back-End Developer PHP, .NET

Bedrijfsprofiel:
Pluimen Ticketcounter opent deuren naar de leukste dingen van het leven.
Het bedrijf bestaat uit de B.V.’s Ticketcounter en WishWish.

Ticketcounter opent letterlijk deuren door het aanbieden van tailormade e-ticketoplossingen voor dagrecreatie. Van het verkopen van e-tickets via de eigen site van de partner, tot de toegangscontrole aan de poort en alles wat daar tussen zit op het gebied van hardware, software en service. De wens van onze partners is het startpunt van onze oplossing.

WishWish opent figuurlijk deuren naar de leukste dingen van het leven. Dit doen wij door het tot in de puntjes verzorgen van cadeaus. Wij zijn hierin uitgegroeid tot de toonaangevende specialist voor bedrijven en particulieren. De Pluim is daarbij ons paradepaard, waarvan er jaarlijks zo’n 250.000 het land in gaan.

Als Medior Front-End / Back-End Developer ben je nauw betrokken bij het ontwerpen en realiseren van sterk innovatieve projecten. Mede door je uitgebreide programmeerervaring ben je snel in staat complexe materie te doorzien en bruggen te slaan tussen front- en backend technologien. Je werkt allround en levert een structurele bijdrage aan complexe projecten; je bepaalt en analyseert de requirements, neemt het voortouw in de architectuur en database engineering, verzorgt de realisatie en documentatie, bent verantwoordelijk voor de implementatie en oplevering en draagt zorg voor de security, het onderhoud en de nazorg. De opdrachten die je uitvoert zijn uitdagend, waardoor je je eigen kennis en vaardigheden constant zult moeten verbeteren.

Functie-eisen:
Je hebt minimaal 4 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je bent een technische denker en denkt in oplossingen. Je hebt kennis van tenminste een van de volgende webservers: Linux en/of Windows met NGINX, Apache Tomcat, Microsoft IIS. Daarnaast beheers je een van de programmeertalen: PHP, .NET. Kennis van Phyton en Java is een Pre. Kennis en ervaring in Javascript is vereist. Je hebt een goede beheersing van en van onderstaande talen, in combinatie met minimaal een type Content Management Systeem en ontwikkelomgeving, zoals hieronder aangegeven:

Taal CMS IDE
PHP Joomla, WordPress, Typo3 Zend, CakePHP, Symfony
.NET Umbraco MS Visual Studio
Java Hippo Spring
Python Django-CMS Django

Naast bovenstaande functie eisen heb je tevens kennis van MySQL, en/of MS-SQL. Ervaring met MongoDB, of SQLite is een Pre. Daarnaast beschikt de ideale kandidaat over kennis van: ORM, SOAP, REST, Swagger, Agile / Scrum en Ajax.

Wij bieden:
Een uitdagende baan van 40 uur per week in een inspirerende werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en vrijheid met betrekking tot de invulling van je werk. Naast een goed salaris bieden we tal van secundaire voordelen, zoals een pensioenregeling, reiskostenvergoeding, laptop, en een telefoon. Daarnaast behoort werken vanuit huis en flexibele werktijden absoluut tot de mogelijkheden.

Dus; zoek jij een functie waar je elke dag met enthousiasme kan starten aan de werkzaamheden die op je wachten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Interesse?
Word jij direct enthousiast van deze vacature en voldoe je aan het profiel? Stuur jouw CV met motivatiebrief naar hr@Ticketcounter.nl o.v.v. vacature Medior Back-End Developer.

Nb: acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.