Actueel
partners sponsoring rescue vlissingen online ticketing ticketing ticketingsoftware ticketsales ticketverkoop samenwerking

Ticketcounter sponsorpartner van Rescue Vlissingen


Marc Veldhuizen 01 / 06 / 22

Ticketcounter heeft zich dit jaar als sponsor partner verbonden aan Rescue Vlissingen, het grootste hulpverleningsevenement in Nederland. Het tweejaarlijks evenement zal, na twee jaar uitgesteld te zijn vanwege de Corona pandemie, op 17 augustus 2022 eindelijk zijn 12e editie organiseren. In 2018 kwamen er meer dan 100.000 bezoekers af op de dag vol activiteiten en demonstraties, waar hulporganisaties aan het brede publiek kunnen laten zien waarom zij zo belangrijk zijn voor onze samenleving.

Woordvoerder Dennis van Castel van Rescue Vlissingen: “Zien en beleven zijn essentiële onderdelen van Rescue Vlissingen. Dit om onze bezoekers beter bewust te laten worden van het ‘zware’ werk van een hulpverlener. We zijn reuze blij dat we met een bomvol programma de bezoekers weer kennis kunnen laten maken met hulpverlening in de breedste zin van het woord.”

Grootste hulpverleningsevenement in Nederland

Wat ooit begon als een reddingsdemonstratie voor bewoners van de boulevard van Vlissingen is inmiddels uitgegroeid tot een groots evenement met internationale allure. Tijdens de 11e editie mocht de organisatie 180 hulporganisaties uit maar liefst 6 landen begroeten. Bezoekers konden zich vergapen aan de honderden hulpverleningsvoertuigen, hun grenzen verleggen op een klimtoren met parasprong of de ogen uitkijken bij de groots opgezette demo waarbij de samenwerking en werkwijze van de diverse hulpverleningsdiensten werd vertoond . En de 12e editie belooft nog spectaculairder te worden.

Unieke kijk op het evenement

Nieuw in het programma is een rondvaart van anderhalf uur door het evenementen gebied, waarbij bezoekers kunnen genieten van de diverse shows en demonstraties vanaf het water. Op deze manier krijgen de bezoekers de mogelijkheid om alles van nog dichterbij mee te maken vanuit een unieke invalshoek. Ticketcounter heeft de online shop voor de kaartverkoop geheel belangeloos ter beschikking gesteld  aan de organisatie van Rescue Vlissingen.

Marketing Manager Marc Veldhuizen van Ticketcounter: ”Rescue Vlissingen is een uniek evenement in Nederland en daar dragen wij graag aan bij. Het past binnen de strategie van Ticketcounter om dit soort evenementen, die voornamelijk steunen op een grote groep enthousiaste vrijwilligers te supporten met onze producten en kennis.”

De kaarten voor de rondleiding zijn te koop via: https://tickets.rescuevlissingen.nl/nl-NL/tickets en voor meer informatie over het evenement ga je naar www.rescuevlissingen.nl.

Actueel