Stichting Vogelpark Avifauna

CheckAparte shop voor Scholen en BSO's
CheckUitgebreide upsell mogelijkheden
CheckAlles in één rapportage
Stichting Vogelpark Avifauna

Makkelijk schoolreisjes boeken via de speciale arrangementenshop

Vogelpark Avifauna is een belangrijke bestemming voor school- en BSO-reisjes. Met een aparte arrangementenshop werd het boeken voor deze groep een stuk makkelijker gemaakt.

De Uitdaging

De Uitdaging

Vogelpark Avifauna in Alphen aan de Rijn is het oudste vogelpark ter wereld. Het park werd geopend in 1950 en huist inmiddels een indrukwekkende collectie vogels en kleine zoogdieren. Sinds 2013 is het park een stichting die zich naast het beheer van het park ook inzet voor vogel- en natuurbescherming, opvang van vogels en natuureducatie. Jaarlijks wordt het park bezocht door velen duizenden bezoekers en is het al jaren een een favoriete bestemming voor schoolreisjes. Om ervoor te zorgen dat scholen en BSO's op een makkelijke manier hun dagje uit kunnen boeken en het volledige assortiment rond deze groepstickets goed wordt gepresenteerd, werd Ticketcounter ingeschakeld.

De Oplossing

De Oplossing

Naast de reguliere ticketshop werd er online een arrangementenshop ingericht. In deze shop kunnen gemakkelijk en overzichtelijk alle producten worden gepresenteerd die een dagje uit tot een succes maken. Om te beginnen de keuze uit een regulier schoolreisjes ticket, een BSO ticket of een combinatieticket met het nabij gelegen Archeon. Hierna kan er een keuze worden gemaakt uit verschillende extra's zoals vogelvoer, lunch of consumptiemunten. In de afronding worden er een aantal extra vragen gesteld om communicatie met de school en facturatie te vergemakkelijken. Tot slot kan het schoolreisje direct worden betaald via IDeal of kan er worden gekozen voor uitgestelde betaling. Alles om voor de boekende partij het comfort te maximaliseren.

Implementatie in drie stappen

1

Jouw wensen

Jij praat, wij luisteren. We nemen je daarna mee in onze ervaring en samen bepalen we hoe je online ticketshop eruit moet zien, welke functionaliteiten je wilt en waar we op je website het platform integreren.

2

Wij bouwen

Onze ontwikkelaars gaan aan de slag en bouwen een online ticketshop, die volledig voldoet aan de samen bepaalde wensenlijst. Na enkele weken krijg je testtoegang. En kort daarna verkoop jij je eerste tickets online.

3

En blijven ontwikkelen

Maar daar houdt het niet op. Wij onderhouden het platform regelmatig en optimaliseren het verder volgens de laatste ontwikkelingen. Zo blijft het up-to-date met de nieuwste technologieën en IT-beveiliging.

Resultaten

Wat zijn de voordelen geweest van het implementeren van het Ticketcounter-systeem voor Stichting Vogelpark Avifauna?

Gemak

30% van de totale online toegangsbewijs verkopen in 2019 werd gegenereerd via de arrangementenshop

Upsell

Per toegangsbewijs worden er gemiddeld 1,35 extra producten bijverkocht in de arrangementenshop.

Succesverhalen

Hier lees je alles over de oplossingen die Ticketcounter bij onze partners heeft mogen implementeren.

Vraag nu een kosteloze demo aan!

Johan Verheijen

Business Development Manager
+31 (0)10 751 64 00